Всі категорії
Додати товар

Victoria's secret pure seduction cashmere fragrance mist

559 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

699 грн
Опис

Чарівність у кожному розпиленні – Pure Seduction Cashmere від Victoria's Secret – ваш ідеальний супутник для створення незабутніх моментів. Цей спрей для тіла має магію, здатну завоювати серця і дарувати неповторне відчуття затишку та пристрасті.

Один раз розпорошивши цей аромат, ви поринете у світ чуттєвої розкоші. Ніби ви ніжно занурюєтеся в пухнасті хмари стиглих ягід, а солодкуватий аромат збитих білків ідеально доповнює цей букет, що п'янить.

Сорбет з ягід і збиті вершки, такі ніжні, наче хмаринка кашеміру, зливаються в одну неймовірно привабливу гармонію. Pure Seduction Cashmere створює атмосферу неземного потягу, ніби ви поринаєте в океан почуттів. Цей аромат зробить вашу шкіру м'якою та шовковистою, ніби обійми кашемірового пледу.

Просто уявіть собі - ви чудові, впевнені в собі, і навколо вас витає загадковий і чарівний слід. Спрей Pure Seduction Cashmere від Victoria's Secret - це шлях до розкоші та незабутніх моментів. Віддайтеся цьому аромату і він зробить вас неповторно привабливою.

Жодний інший спрей для тіла не може створити таке відчуття розкоші та пристрасті. Pure Seduction Cashmere – ваша таємна зброя, щоб завоювати світ і залишити незабутній слід у серцях тих, хто вас оточує. Не пропустіть цей шанс, перетворити кожен день на свято з Pure Seduction Cashmere від Victoria's Secret.

тип аромату: фруктовий, квітковий
аромат: збите безе, декадентські ягоди

легко наноситься, не залишаючи слідів
зволожує і тонізує шкіру
поживне алое
антиоксиданти
дрібнодисперсний розпилювач

об'єм: 250 мл
країна-виробник: США

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари