Всі категорії
Додати товар

Спрей coconut passion

550 грн
Опис

Прагнення жінки виглядати чарівно надихає косметологів та парфумерів у всьому світі на створення нових шедеврів, які повною мірою підкреслять індивідуальний образ кожної жінки і, в той же час, будуть дбайливо доглядати за шкірою. Додатковий дбайливий догляд, живлення і зволоження вашій шкірі подарує Fantasies Coconut Passion, створений брендом Victoria's Secret. У його складі містяться природні екстракти алоє вера і ромашки, вітамін Е, які зроблять шкіру м'якою і шовковистою.

Спрей виконує не лише функцію доглядаючого лосьйону, але і парфумів. Чарівний аромат - це рандеву солодкої, багатої ванілі й теплого кокоса, - він зваблює, манить, зачаровує. М'яко лягаючи на шкіру прозорими крапельками, парфумований спрей Fantasies Coconut Passion надає вашому образу більше звабливості та пристрасті, кокетства і пустощів, спокуси і спокуси. Істинний аромат розкоші дозволить пробудити чуттєвість, наповнить вас натхненням.

Спрей рекомендується використовувати влітку в сухих офісних приміщеннях і після басейну для усунення негативного впливу на шкіру жорсткої води та хлору. Засіб наноситься на чисту шкіру, швидко вбирається, не залишає слідів.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
rub.daria
rub.daria
Київ
Була

Схожі товари