Всі категорії
Додати товар

Жіночий парфумований спрей-міст для тіла lady's secret after party angel, 250 мл

299 грн
Опис

Верхні ноти: мигдаль, кокос

Ноти серця: жасмин

Шлейфові ноти: сандал, ваніль, мускус, боби тонка

Парфумований міст стане відмінним вибором для кожної пані! Він має не такий інтенсивний та яскраво виражений запах, як парфуми, тому не обтяжує образ, не набридає, а навпаки - додає жінці особливої чарівності. Міст залишає на тілі стійкий вишуканий аромат, чудово освіжає, а також забезпечує необхідний догляд за шкірою. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання розпилити спрей на чисту та суху шкіру з відстані 15 см. Використовувати відразу після душу або за бажанням протягом усього дня.

Застереження
Легкозаймистий. Не застосовувати засіб біля вогню, джерел займання та розпечених предметів. Не наносити на подразнену шкіру. Не розпиляти безпосередньо на обличчя та в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Денатурований спирт, вода, віддушка, гліцерин, ПЕГ-20 метил глюкози сесквістеарат, бензофенон-4, бензилсаліцилат, гексилциннамаль, кумарин, триетаноламін, лімонен, альфа-ізометил іонон, ліналоол, цитронелол, бензиловий спирт, CI 17200.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?