Всі категорії
Додати товар

Жіночий парфумований спрей-міст для тіла paradise vesta's secret, 250 мл

286 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

349 грн
Опис

Верхні ноти: свіжа нота, цитруси, фрукти

Ноти серця: квітковий букет, конвалія

Шлейфові ноти: мускус, деревина, ваніль

Міст для тіла Vesta's Secret з тривалим освіжаючим ефектом можна використовувати протягом усього дня. Він залишає на шкірі стійкий вишуканий аромат і чудово освіжає. Прогуляйся райськими садами, де завжди є місце щасливим моментам, а легкий вітерець доносить чарівний запах ... Освіжаюче-солоденький аромат Paradise з легкою кислинкою пробуджує оптимізм і жагу до життя.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання розпилити спрей на чисту та суху шкіру з відстані 15 см. Використовувати одразу після душу або за бажанням протягом дня.

Застереження
Легкозаймистий. Не застосовувати біля відкритого вогню, джерел займання та розпечених предметів. Не наносити на подразнену шкіру. Не розпиляти безпосередньо на обличчя та в очі. У разі потрапляння в очі ретельно промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Денатурований спирт, вода, віддушка, гліцерин, ППГ-20 метилглюкозний ефір, кокет-7, ППГ-1-ПЕГ-9 лаурилгліколевий ефір, бензофенон-4, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, триетаноламін, бензилсаліцилат, лімонен, гексилциннамаль, гідроксицитронелаль, цитронелол, гераніол, ліналоол, цитраль, CI 42090.
Стать: Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари