Всі категорії
Додати товар

Спрей для тіла, міст victoria's secret velvet petals 250мл

490 грн
Опис

Спрей для тіла, міст Victoria's Secret Velvet Petals 250мл
Оригінал❗️
Код 0667556489989

▪️тип аромату: квітковий
▪️аромат: пишне цвітіння, мигдальна глазур
▪️легко наноситься, не залишаючи слідів
▪️зволожує і тонізує шкіру
▪️поживне алое
▪️антиоксиданти
▪️дрібнодисперсний розпилювач
▪️об'єм: 250 мл
▪️країна-виробник: США

Запах спрею Velvet Petals від Victoria's Secret - це майстерно збалансована композиція квіткових нот, що створює легкий, свіжий та ніжний настрій. У його серці звучать красиві відтінки квітів, підкреслені тонкою насолодою мигдалю. Цей парфумований спрей ідеально підходить для тих, хто цінує вишуканий стиль та ніжність. У ньому відчувається якась аристократичність та розкіш, яка додає образу додаткової чарівності.

Композиція аромату Velvet Petals відрізняється не лише своєю елегантністю, а й глибиною. Вона надає впевненості та стійкості, дозволяючи насолоджуватися неповторним ароматом протягом тривалого часу. Парфумований спрей Victoria's Secret Velvet Petals підходить для будь-якої пори року та події – від романтичної вечері до повсякденної прогулянки. Він стане незамінним аксесуаром для справжньої леді, яка вміє цінувати красу та елегантність.

Спрей Velvet Petals дуже легко наноситься, швидко вбирається, містить харчування алое і ромашки, які дбайливо доглядають за шкірою. Плюс вітаміни-антиоксиданти Е і С роблять шкіру м'якою і гладкою. При цьому неймовірно яскравий, романтичний, чуттєвий, приємний аромат збережеться з вами протягом усього дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари