Всі категорії
Додати товар

Спрей для подушок для глибокого сну neom perfect night's sleep pillow mist

220 грн
Опис

5 мл

Один із п'яти наших найзнаковіших продуктів-героїв.

Дійсно особлива комплексна суміш у тумані для сну, що містить тільки 100% натуральні аромати та 14 найчистіших ефірних олій мрії, включно з англійською лавандою, ромашкою та пачулями, а також невеликою кількістю інших ідеально підібраних натуральних ефірних олій, вміло змішаних, щоб допомогти вам розслабитися й підготуватися до сну.

Пахне свіжозрізаною лавандою — спокійно та тане розум.

М'яка, димчаста та м'яка суміш терапевтичної лаванди, ромашки та пачулі імітує чудове відчуття ковзання у свіжозаправлену постіль. Він подумки переконує ваше тіло розслабити кожен м'язи, кожен суглоб і кожну напружену думку для мрійливого переходу в глибокий-глибокий сон. - Аліса дю Парк, експерт з парфумерії

Щоб розслабитися, використовуйте наш натуральний спрей для подушок для сну, запаліть ароматичну свічку Perfect Night's Sleep і дайте аромату наповнити кімнату.

Розпиліть спрей на подушку
Ляжте на спину та вдихайте аромат лаванди через ніс упродовж 7 секунд і повільно видихайте через рот упродовж 11 секунд.
Насолоджуйтеся глибоким сном і з нетерпінням чекайте на свіже завтра
Використовуйте щоночі

Ніщо так не впливає на ваш зовнішній вигляд і самопочуття, як сон або його немає. З огляду на це, серія NEOM Scent to Sleep була спеціально розроблена з натуральним ароматом, який не тільки чудово пахне, але й робить розслаблювальний вплив на розум і тіло. Наш аромат Perfect Night's Sleep являє собою складну суміш найчистіших ефірних олій, зокрема лаванди, ромашки та пачулі, вміло змішаних, щоб допомогти вам розслабитися й підготуватися до сну.

90% добре висипалися після використання режиму сну*

*Незалежне сліпе дослідження впродовж 7 днів за участю 100 добровольців, які використовують програму NEOM Sleep Routine: ідеальний нічний сон, 3 фітильних свічки, піна для ванни, спрей для подушок, олія для тіла

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари