Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей для тіла victoria's secret pure seduction noir 250 мл

300 грн
Опис

Уявіть себе в танці, зануривши себе магією аромату. Парфумований спрей для тіла Victoria's Secret Pure Seduction Noir — це втілення спокуси, чуттєвості та пристрасті. Його власниці не потрібно нічого пояснювати, вона знає, що таке справжня насолода. Її привабливість не піддається опису. Вона — втілення жіночності та сексуальності.
Аромат, немов чорна орхідея, вабить і заворожує, а його шлейф залишає за собою бентежний флер східних прянощів, який розбурхує й дарує відчуття польоту. Це засіб справжньої спокусниці, яка знає, як правильно використовувати свою чарівність. Це вираження її чуттєвості, сексуальності та незалежності. Він пробуджує в чоловікові бажання мати свою обраницю. Водночас він не нав'язує її, а лише створює навколо неї ауру привабливості, яка вабить чоловіків.

Особливості та склад
Зволожувальні функції спрею для тіла посилені олією какао, яка підвищує еластичність і пружність шкіри. Формула з ефірними оліями та екстрактами рослинного походження, забезпечує глибоке зволоження, робить дерму гладкою й оксамитовою. Продукт містить екстракт орхідеї та олію лаванди, які мають заспокійливі властивості.  Це аромат ніжності, легкості та насолоди. Він створений для чарівних, життєрадісних і романтичних жінок.
Ноти: Слива, цукор, фрукти.
Перше, що відчувається в композиції — це солодка та соковита слива, яка надає парфумам чуттєвої солодкості. Однак з часом вона поступово перетворюється на солодкі акорди цукру та фруктів. У відділенні проявляється мускусна нотка, яка додає композиції стійкості та запам'ятовності.

Переваги та переваги
Парфумований спрей створений спеціально для догляду за тілом, не містить спирту та дарує відчуття свіжості, ніжності та комфорту. Засіб допоможе швидко упорядкувати себе після тренувань або занять спортом. Його аромат настроїть на потрібний лад і подарує заряд бадьорості й енергії. Переваги:
Викликає стійкий сексуальний потяг.
Освіжає, тонізує та покращує настрій.
Створює сексуальний образ.
Стійкий аромат.
Містить ефірні олії.
Не залишає слідів на одязі.
Безпечний для шкіри.
100% натуральний склад.
Має заспокійливий ефект.
Це аромат, який огортає своєю солодкістю й таємничістю, зачаровує своєю пристрастю й сексуальністю. Секрет його полягає в тому, що на шкірі він розкривається по-різному, залежно від температури тіла. Коли зігрієтеся, запах стане м'якшим і ніжнішим, тоді як у прохолодну погоду проявляється інтенсивнішим і насиченішим.

Спосіб застосування
Використовуйте спрей за особливими пригодами та для створення романтичного настрою. Розпиліть спрей на шкіру, щоб надати тілу легкого спокусливого флера.
Щоб підкреслити свою сексуальність і привабливість, використовуйте спрей на зону шиї, зап'ясть, ключик, зону декольте та зону за вухами. Наносьте засіб легкими рухами на шкіру, за допомогою розпилювача та розітріть його на всій поверхні тіла.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 250мл
Клас парфумерії:
Натуральна
Сімейство аромату:
Східні Фруктові Пряні

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?