Всі категорії
Додати товар

Спрей-міст для тіла з феромонами vanilla, sugar, & sweet pea 125 мл

557 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

679 грн
Опис

Відчуй себе солодкою цукеркою, привабливою і бажаною! Для цього тобі знадобиться купити спрей-міст для тіла з феромонами Sensuva Flirtatious Vanilla, Sugar & Sweet Pea — легкий і невагомий, цей спрей огорне тебе чарівним ароматом ванілі і цукрової солодких бобів, а феромони у складі підвищать твою сексуальну привабливість. Завдяки рослинним екстрактам і вітаміну Е, міст ніжно доглядає за тілом і зволожує шкіру. Можна використовувати для ароматизації повітря в кімнаті! Любительок цукеркових ароматів порадує цей новий спрей-міст для тіла з феромонами Sensuva Flirtatious Vanilla, Sugar & Sweet Pea. Багатий аромат, витканий з м'яких нот солодких бобів, жіночною ванілі і чистої цукрової пудри — солодкий, але легкий, він створить серпанок чуттєвого спокуси. Склад міста забезпечує привабливість і догляд за шкірою: феромони підвищують сексуальність, впевненість в собі і підвищують настрій; екстракт гамамелісу тонізує шкіру і покращує мікроциркуляцію крові; гуарана освежает и увлажняет кожу; масло листьев чайного дерева оказывает антибактериальный и заживляющий эффект;

витамин Е глубоко питает кожу, а глицерин увлажняет и устраняет сухость.

Производитель рекомендует распылять спрей-мист для тела с феромонами Sensuva Flirtatious Vanilla, Sugar & Sweet Pea не только на кожу, но и просто в воздухе, для ароматизации помещения. Для начала используйте не более одного-двух нажатий!

Предназначен только для наружного использования. Не является лекарственным средством.

Ingredients: Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, SD Alcohol 40b, Lepisium Mayenii (Maca), Paullinia Cupana (Guarana), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Natural Tocopherol (Vitamin E), Glycerin (Vegetable), Essential Oil Blend, Propanediol, Polysorbate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance, Pheromones (May contain +/-) Cl 42090 (Blue 1), Cl 15985 (Yellow 6), Cl 26100 (Red 17)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
125 мл