Всі категорії
Додати товар

Тестер baccarat rouge 540 (баккара руж 540) 70 мл

976 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

1190 грн
Опис

Тестер Baccarat Rouge 540 (Баккара Руж 540)

Baccarat Rouge 540 Extrait De Parfum - Вода парфумів, створена для чоловіків і жінок, стосується кольорового-складного аромату. Вона розкривається ніжними нотами білого жасмину і шафрану. Композиція і далі залишається деревним бурштином. Аромат закінчується нотами білого кедра і відсвіжною оливковою смолою.

TESTER - це демонстраційний варіант аромату, не має абсолютно ніяких відмінностей за якістю і стійкістю аромату від варіанта для продажу! Різниця між ними полягає тільки в тому, що тести випускаються у так званій технічній упаковці (простій картону, відмінної від тої, в якій видаються флакони для продажу). З цієї причини ціна тетраграми завжди значно нижча.

Эксклюзивный аромат Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, созданный парфюмером Франсисом Кюркджяном, являет собой истинный парфюмерный шик, с первого вдоха покоряющий своим роскошным звучанием. Эта удивительная восточно-цветочная композиция родилась к празднованию 250-летия культового хрустального дома Baccarat. Парфюм встречает воздушными нотами жасмина и сиянием шафрана, которые удивляют мягкими переливами и постепенно выводят на передний план чувственное «сердце», сотканное из древесного янтаря. Ароматы дополняют и облагораживают друг друга, стремительно набирают силу и в заключение дарят торжественный аккорд, в котором отчетливо слышатся звуки белого кедра и еловой смолы.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Київ
82% виконаних замовлень
Була