Всі категорії
Додати товар

Жіночі giorgio armani my way ( джоржіо армані май вей) 40 мл

160 грн
Опис

My Way Giorgio Armani це аромат для жінок, він належить до групи квіткові. Це нове видання: My Way випущений у 2020 році. My Way був створений Carlos Benaim та Bruno Jovanovic. Верхні ноти: Квітка апельсина та Бергамот; середні ноти: Тубероза та Індійський жасмин; базові ноти: Мадагаскарська ваніль, Білий мускус та Вірджинський кедр.

Giorgio Armani представляє MY WAY - аромат, що втілив нове уявлення про глибоку і волелюбну жіночність. В основі MY WAY лежить ідея невтомного пошуку сенсу і непідробності в навколишньому світі. Назва аромату відображає, як події, подорожі і переживання, що відбулися в нашому житті, формують нашу особистість.

Сучасний квітковий аромат для нового покоління. Початкові ноти аромату представлені бергамотом з італійської Калабрії та єгипетським флердоранжем. У серці розпускається індійська тубероза, яка разом із жасмином дарує аромату сяючу жіночність. Шлейф композиції посилюється бурбонською ваніллю з Мадагаскару, віргінським кедром із США та білим мускусом. Разом вони народжують яскраве сяйво, запрошуючи нас відкрити нові обрії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?