Всі категорії
Додати товар

Жіночі в стилі dior j'adore (діор жадор) 40 мл n050

180 грн
Опис

J'adore Dior — це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. J'adore випущений 1999 року. Парфумер: Calice Becker. Верхні ноти: Груша, Диня, Магнолія, Персик, Мандарин та Бергамот; середні ноти: Жасмін, Конвалія, Тубероза, Фрезія, Троянда, Орхідея, Слива та Фіалка; базові ноти: Мускус, Ваніль, Ожина та Кедр. Цей аромат отримав нагороду FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2007.

Маленький та далеко! Ось як охарактеризували жінки мініатюрний варіант парфумованої води Jadore. Флакончик, наповнений доверху чарівним квітково-фруктовим ароматом, запросто поміститься навіть у саму невелику сумку або клатч. Ви зможете взяти його з собою в будь-яке місце, будь-то похід у кіно з хлопцем, подорож до іншого міста чи корпоративної вечірки.

Відкривши кришечку флакона, ви відчуєте аромати бергамоту та дині, соковитого персика та стиглої груші – це верхні ноти парфумерної композиції лоскочуть ваш нюх. Вони повільно трансформуються в ноти «серця», представлені пелюстками фіалки, величної троянди та конвалії. За незабутній післясмак відповідає кедр, солодка ваніль, сандал та стійкий запах мускусу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Сімейство аромату:
Квіткові Ванільні

Схожі товари