Всі категорії
Додати товар

Жіночі light blue ( лайт блу) 40 мл

160 грн
Опис

Light Blue  — це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Light Blue випущений у 2001 році. Парфумер: Olivier Cresp. Верхні ноти: Сицилійський лимон, Яблуко, Кедр та Дзвіночок; середні ноти: Бамбук, Жасмін та Біла троянда; базові ноти: Кедр, Мускус та Амбра.

Лаконічність – ось лейтмотив, який чується у кожному переливі вишуканого аромату Dolce&Gabbana Light Blue. Цей елегантний парфум з перших своїх нот підкорить серце жінки, адже його квітково-фруктова основа сповнена чуттєвості та неповторної ніжності. Чудові акорди цього запаху освіжають та наповнюють душу енергією.

Композиція  Light Blue побудована на найчистіших ароматах. Тон усієї мелодії даного парфуму задають бадьорі ноти лимона і легка кислота зеленого яблука, доповнені ледь відчутним дзвіночком. Перші енергійні переливи змінюються м'якшими нотами жасмину та білої троянди, розбавленими свіжістю бамбука. У завершальному серпанку цього чистого парфуму чується пристрасне дихання амбри, оксамитового мускусу і благородного кедра, що надає спільній композиції аромату неповторну загадковість. Саме завдяки легкій вуалі таємниці, будь-яка жінка, яка обрала цей парфум, може бути впевнена у увазі до себе протилежної статі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари