Всі категорії
Додати товар

Жіночі в стилі dolce & gabbana light blue (дольче габбана лайт блу) 65 мл

200 грн 200 грн
Опис

Light Blue Dolce&Gabbana — це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Light Blue випущений у 2001 році. Парфумер: Olivier Cresp. Верхні ноти: Сицилійський лимон, Яблуко, Кедр та Дзвіночок; середні ноти: Бамбук, Жасмін та Біла троянда; базові ноти: Кедр, Мускус та Амбра.

Лаконічність – ось лейтмотив, який чується у кожному переливі вишуканого аромату Dolce&Gabbana Light Blue. Цей елегантний парфум з перших своїх нот підкорить серце жінки, адже його квітково-фруктова основа сповнена чуттєвості та неповторної ніжності. Чудові акорди цього запаху освіжають та наповнюють душу енергією.

Композиція Dolce&Gabbana Light Blue побудована на найчистіших ароматах. Тон усієї мелодії даного парфуму задають бадьорі ноти лимона і легка кислота зеленого яблука, доповнені ледь відчутним дзвіночком. Перші енергійні переливи змінюються м'якшими нотами жасмину та білої троянди, розбавленими свіжістю бамбука. У завершальному серпанку цього чистого парфуму чується пристрасне дихання амбри, оксамитового мускусу і благородного кедра, що надає спільній композиції аромату неповторну загадковість. Саме завдяки легкій вуалі таємниці, будь-яка жінка, яка обрала цей парфум, може бути впевнена у увазі до себе протилежної статі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари