Всі категорії
Додати товар

Жіночі в стилі versace versense (версаче версенс) 65 мл

200 грн
Опис

Versense Versace - це аромат для жінок, він належить до групи дерев'яні квіткові мускусні. Versense випущений у 2009 році. Верхні ноти: Бергамот, Цитруси, Зелений Мандарин, Інжир та Груша; середні ноти: Кардамон, Лілія, Жасмін та Нарцис; базові ноти: Вірджинський кедр, Оливкове дерево, Мускус та Сандал.

Туалетна вода Versace Versense, випущена в 2009 році, досі перебуває на піку популярності. Всього кілька років виявилося достатньо для того, щоб цей аромат з тріумфальним успіхом підкорив увесь світ, знаходячи все більше і більше шанувальниць серед жінок. Шикарний парфум несе у собі свободу, подумки переносить на берег океану, у тропіки. Навіть холодною зимою ви зможете відчувати з цим ароматом тепло літнього дня, свято, на яке всі так довго чекали.

Versace Versense занурює жінку в п'янку атмосферу любові, відпочинку та гарного настрою. Власниця Versense щаслива, у цьому її особливість. Стильний ніжно-зелений флакон туалетної води наповнений енергією зеленого листя, що підкреслює його свіжість. Літо, свято - це більше не мрія, а відчуття, яке завжди може бути з представницею прекрасної статі, яка вибрала для себе Versace Versense.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари