Всі категорії
Додати товар

🤩scandal 🤩неймовірний аромат жіночий тестер парфум 10 мл

79 грн
Опис

✅Є безпечна оплата ✅
Група ароматів:шипровий, квітковий
Ноти:апельсин червоний, квіти апельсину, персик, пачулі, мед, мандарин, карамель, жасмин, гарденія, віск бджолиний, лакричник

Опис
Jean Paul Gaultier Scandal Eau De Parfum — шипровий квітковий аромат для жінок, випущений у 2017 році. Автори — тріо парфумерних чарівників: Дафна Буже, Фабріс Пелегрен та Крістоф Рейно (Daphne Bugey, Fabrice Pellegrin, Christophe Raynaud). Смілива й сексуальна композиція призначена для самодостатніх леді, які не бояться опинитися в центрі скандалу. Хвилі влади та сексу, розкіш, солодкість, що підкорює, заборонені веселощі, спалахи камер і шепіт за спиною. Що ж, скандал — лише плата за відсутність обмежень, і не надто велика.
Аромат починається веселощами червоного апельсина й помаранчевого мандарина. У серці яскравий білоквітковий акорд з гарденії, флердоранжу та жасмину сусідить з бархатистою насолодою персика і посилений в’язким медом. У скандально чуттєвому шлейфі темні пачулі, янтарний бджолиний віск, ніжна анісова локриця з молочним акцентом карамелі. Домінівні ноти: червоний апельсин, мед, гарденія, пачулі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?