Всі категорії
Додати товар

Жіночі в стилі gucci eau de parfum 2 (гуччі парфум 2) 65 мл

200 грн
Опис

Gucci Eau de Parfum II Gucci - це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Gucci Eau de Parfum II випущений у 2004 році. Gucci Eau de Parfum II був створений Antoine Maisondieu та Daniela (Roche) Andrier. Верхні ноти: Чорна смородина, червоні ягоди, бруньки чорної смородини, гіркий апельсин і мандарин; середні ноти: Ожина, Півонія, Фіалка, Фрезія, Жасмін і Конвалія; базові ноти: Кедр, Мускус та Геліотроп.

Gucci Eau de Parfum 2 створить навколо жінки, що вибрала ніжну квітково-фруктову серпанок, в переливах якої кожна дама зможе знайти довгоочікуваний спокій і умиротворення. Цей неповторний аромат має гармонійну і цілісну композицію, що поєднує пахощі квітів, що розпустилися, з сяйвом стиглих фруктів. Його чисті акорди звучать жіночно і чарівно, тому дамі, що вибрала цей парфум, гарантовано увагу чоловіків.

Кожна нота Gucci Eau de Parfum 2 – це невеликий шматок літа, який ви завжди можете мати при собі. Підбадьорливі акорди солодкого мандарина, запашної смородини і гіркого апельсина нагадають про перші промені сонця, що сходить, що наповнює літній день теплотою і радістю. Чуттєві акорди фіалки, тонкі ноти жасмину та легкі вкраплення ожини символізують багатство літньої природи та її вражаюче око та нюх. Оксамитові переливи кедра і мускусу нагадають про приємну прохолоду вечора, що тішить після спекотного дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари