Всі категорії
Додати товар

Жіночі в стилі escada fiesta carioca (ескада фієста кареока) 65 мл

200 грн
Опис

Fiesta Carioca Escada — це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Fiesta Carioca випущений у 2017 році. Верхні ноти: Маракуя, Малина та Лист фіалки; середні ноти: Страстоцвіт, Жасмин та Квітка апельсина; базові ноти: Мускус, Бензоїн та Кедр.

У парфумі містяться натуральні французькі ефірні олії, завдяки яким аромат тримається весь день, поступово розкриваючись та граючи різними нотами.

Тільки взявши в руки барвистий флакончик Fiesta Carioca, ви відчуєте, як ваш настрій піднімається, а посмішка з'являється на обличчі. Запальний фруктово-квітковий аромат 2017 року випуску з перших миттєвостей свого розкриття перетворює простір навколо вас, роблячи його радісним і активним — на кшталт самої фієсти, моменти святкування якої зображені на коробці парфуму.

Солодка малина та екзотична маракуйя, квіти та зелень, деревина та мускус, хвилююча смолистість бензоїну – все це змішується в аромат пристрасті та веселощів. Молода та безтурботна завжди і скрізь, незважаючи на статус, вік та обставини – така вона, жінка у розкішному шлейфі Fiesta Carioca!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари