Всі категорії
Додати товар

Парфуми унісекс — наповнені сонячним світлом!

125 грн
Опис

Стан — новий

Оптимістичний настрій і впевненість у собі — це ті риси, які вирізняє справжнього лідера. Саме тому багато дівчат і хлопців вибирають для себе парфуми в стилі Optimism. Аромат Pink for All Optimism можна назвати ідеальним поєднанням елегантності та сучасності. Він чудово підійде для будь-якого віку. Також його можна використовувати під час урочистих подій. Прем'єра шедевра пройшла у 2022 році. Його творці надихалися історією фуррора, який був показаний у кінофільмі «Секрет». Картина присвячена досягненням жінки, яка змогла домогтися небувалих висот у своїй кар'єрі.

Парфуми наповнені сонячним світлом. Він нагадує про тепловий літо, про безтурботне дитинство, коли все здається можливим. Аромат оптиміст за своєю натурою, він надихає на нові звершення й перемоги. У ньому немає місця нудьзі та нудьги. Це яскравий, життєрадісний запах, який дарує надію та впевненість у своїх силах.

Перше, що відчувається в композиції — це свіжість цитрусів. Вони розкриваються на початку аромату, і поступово переходять у серце. Там уже відчувається флер жасмину, який доповнює акорди апельсина. Апельсин із жасмином надають букету ніжності, легкості та легкості. Туалетна вода підходить як для жінок, так і для чоловіків. Вона має універсальний аромат. Підходить для використання в будь-яку пору року.

Цей запах ніби надихає на веселощі, любов і щастя, є одним із найпопулярніших ароматів бренда. Його унікальний цитрусовий флер не залишить байдужими ні жінок, ні чоловіків. Він прекрасно підійде для вечірки, побачення або просто для прогулянки вулицею. В його обіймах привертатимете до себе погляди, адже він підкреслює індивідуальність і оригінальність його власників.

Аромат, який не тільки притягує, а й надихає.

Він викликає бажання жити, радіти та насолоджуватися кожним моментом.

Під час створення парфумів використані натуральні компоненти, які надають йому особливої легкості, чистоти й індивідуальності.

Приголомшливий тонкий запах.

Ефект — дарує прекрасний настрій.

Парфуми Pink for All Оптимізм — це аромат, який підійде як для юних дівчат, так і для зрілих чоловіків. Його власник — це життєрадісна людина, завжди відкрита новим враженням, готова до відкриттів і яскравої емоціям.

відчуйте всю силу цього аромату!

Стать: унісекс

Класні: нішові

Тип аромату: фужерні

Початкова нота: Ананас

Нота серця: Цитруси, жасмин

Кінцева нота: Олія апельсина.

Об'єм: 60 мл, терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари