Всі категорії
Додати товар

Versace pour homme dylan blue , тестер, 100 мл

1850 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2016
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: фужерні
Початкова нота: Амброксан, Бергамот, Водяні ноти, Грейпфрут
Нота серця: Ладан, Папірус, Чорний перець
Кінцева нота: Боби тонка, Мускус, Шафран

Парфумерна сім'я Versace поповнилася черговим ароматом - Pour Homme Dylan Blue. Цей освіжуючий чоловічий аромат з фужерно-деревними нотками став справжнім уособленням мужності і незламності характеру. Свіжа композиція туалетної води, немов магнітом, привертає увагу до власника цього «божественного» аромату.

Скляний флакон виготовлений у традиційному стилі, як і попередні аромати цього бренда (Versace Pour Homme Oud Noir, Versace pour Homme). Синє скло, строгі лінії, кришечка золотистого кольору та знаменита емблема медузи на фронтальній частині пляшки.

Чисті водні акорди, терпке листя інжиру, фруктові акценти бергамота та грейпфрута полонять з першого вдиху. В продовженні набирають сили полум'яний чорний перець, молекула амброксана, тепло запашної пачулі, витончений шедевр деревини папірусу та ніжність фіалки. А в завершенні композиція розливає свій розкішний шлейф, зітканий з мускусу, гірких бобів тонка та величного шафрану.

TESTER (Тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Тому і нижча вартість тестерів.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Продавець
parfumemaniak
parfumemaniak
Супер-продавець
Сміла
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари