Всі категорії
Додати товар

Moschino funny -100 ml. tester #розвантажую жіночі парфуми

2490 грн

розпродаж до 25 Травень

1743 грн
Опис

З легкістю чудового аромату Funny від Moschino зрівняється лише невагома хмара, яка безтурботно пропливає в ясному небі. А з його яскравістю і багатогранністю - вкрита різноманітними фарбами художня палітра. Чудовий парфумерний коктейль увібрав в себе всю солодкість стиглих ягід і фруктів, м'якість пишних квітів і шляхетну стійкість дорогої деревини.
Першим інгредієнтом ароматної страви є поєднання просоченого сонцем апельсина, червоної смородини і пікантної іскорки рожевого перцю. Подальша складова ароматної страви більш м'яка і тепла: дует тонізувального зеленого чаю і жасмину, що потопають у пелюстках півонії.
Завершенням парфумерної трапези стає сліпучий спалах дорогоцінного бурштину, що перетворюється в пронизливий і тонкий промінь кедрового дерева, вкритого шовковим мохом.

TESTER (тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість аромату, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Від цього і нижча вартість тестерів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл