Всі категорії
Додати товар

Chanel bleu de chanel eau de parfum

900 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2014
Країна ТМ: Франція
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, фужерні
Початкова нота: Альдегіди, Бергамот, Грейпфрут, Коріандр, Лимон, М'ята, Рожевий грейпфрут, Рожевий перець
Нота серця: Імбир, Диня, Жасмин, Мускатний горіх
Кінцева нота: Amberwood, Амбра, Кедр, Лабданум, Ладан, Пачулі, Сандал

Відомий світовий бренд Chanel дбає про стиль і красу не тільки жіночої половини людства. Знаючи, що аромат - це частина іміджу, особистості й маленького внутрішнього життя, Chanel створив приголомшливі, незвичайні, наповнені дивовижними поєднаннями парфуми Bleu de Chanel Eau de Parfum. Почувши їхній запах, навіть найбільш непримиренні скептики чоловічої статі, що не люблять використовувати аромати і вважають це долею жінок, переглянуть свої принципи. У композиції аромату з'єдналися деревні принадні акорди, підкріплені пряними східними звуками і вабливими цитрусовими вкрапленнями.

Початкова нота притягує й оточує хмарою східного звучання, розкриваючись у містичному лабданумі, чуттєвому сандаловому дереві й солодкому листі пачулів, приправлених імбиром і мускатним горіхом. У «серці» твору панує благородний ветивер, аромати цитрусових переплітаються з деревними потоками, що обережно виділяються м'ятою та жасмином.
Наприкінці ви відчуєте солодкий шлейф чуттєвої рідкісної амбри й ладану у сміливому поєднанні з грейпфрутом, білим кедром і загадковим рожевим перцем.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
andrjj.svs
Sv_shop
Хмельницький
54% виконаних замовлень
Був