Всі категорії
Додати товар

Montale intense roses musk

900 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2015
Країна ТМ: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Троянда
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Мускус

Аромат Intense Roses Musk від відомого французького бренда Montale - це новинка 2015 року, яку представив іменитий парфумер П'єр Монталь. Цей аромат призначений для вишуканої жінки, яка обожнює світські заходи і почувається на шпильках і у вечірній сукні набагато впевненішою, ніж у джинсах і кросівках. І навіть якщо їй не вдалося стати зіркою театру, кіно або естради, вона привертає увагу оточуючих скрізь і завжди.

Ці розкішні парфуми лише підкреслюють її королівську велич! У стартовому акорді балом править троянда, п'янка, але благородна. У «серці» до неї приєднується ваніль, додаючи особливу, томну солодкість, перед якою неможливо встояти. Ближче до фіналу аромат грає новими гранями - мускусно-амброва база підкреслює і розкриває все нові грані дуету троянди і ванілі, даруючи вам запаморочливий шлейф!

TESTER - Тестер це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускають з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, відмінній від тієї, у якій випускають флакони для продажу) та часто не комплектують кришкою. Від цього й нижча ціна тестерів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
andrjj.svs
Sv_shop
Хмельницький
52% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?