Всі категорії
Додати товар

Baccar 50мл парфумована вода (тестер з кришечкою)

250 грн
Опис

Відомий французький бренд не перестає приємно дивувати шанувальників вишуканими й такими, що запам'ятовуються, ароматами. Презентувавши композицію Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 2015 року, найкращі європейські парфумери подарували багатьом жінкам планети дивовижне поєднання східних і квіткових нот, яке користується величезною любов'ю й сьогодні.

З першого ж вдихання парфумна композиція розбурхує уяву гармонійним поєднанням делікатного жасмину та солодко-терпкого шафрану. У серці композиції панує ідилія — деревний бурштин заповнює простір яскравим і
приємним звучанням, яке вдало відтіняється тягучими пахощами ялинової смоли та переливами білого кедра. Поєднання східних і квіткових нот підкреслить глибину образу.

TESTER (тестер) – це демонстраційний варіант аромату, який виробник додає до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що, оскільки тестери випускають з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їх оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, у якій випускають флакони для продажу) та часто не укомплектовані кришкою. Тому вартість тестерів і нижча.

🚚Відправляю любою службою доставки після оплаті на картку або наложка з передоплатою за доставку
Є безпечна оплата

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари