Всі категорії
Додати товар

В стилі 😍princess 😍

320 грн -27% 235 грн
Опис

Жіночий аромат об'єм 60мл
❗ ТЕСТЕР ДУЖЕ ХОРОШОЇ ЯКОСТІ ❗
Це не просто аромат, це літній пустотливий настрій, радісні ноти стиглих червоних яблук і дражлива кислість порічок. Аромат яблук переливається на шкірі то вершково-карамельними, то трохи льодяниковими відтінками, граючи з іншими нотами композиції. Теплі й затишні, але в той самий час коректні парфуми для жінок, що втомилися від густих зимових шлейфів. Дайте змогу собі насолодитися неповторними пахощами соковитих фруктів і яскравих квітів, що піднімають настрій і занурюють вас у безтурботне сонячне літо.

Відчуйте дух неприборканої, легкої та захопленої жінки, що підкреслює всі грані її таємничого образу. У роботі над ароматом автору вдалося втілити свою сміливу та яскраву фантазію, що надали парфумам нетриманого та літнього настрою. 
Неймовірний характер аромату проявляється в початкових акордах садового яблука та терпкої смородини. Класична палітра нот спокусливого жасмину та таємничої фрезії сходить до самого серця аромакомпозиції. М'який акорд деревини, білого мускусу та ванільної орхідеї плавно огортає шкіру пряним шлейфом.

Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Червона смородина, Червоне яблуко
Нота серця: Біла фрезія, Жасмин
Кінцева нота: Білий мускус, Ванільна орхідея, Світла деревина

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
pion_...
pion_red_parfum
Супер-продавець
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари