Всі категорії
Додати товар

Lost cherry 60мл люкс якість парфуми, духи, тестер, пробнік

399 грн -45% 220 грн
Опис

🌸 ПРАЦЮЄМО З БЕЗПЕЧНОЮ ОПЛАТОЮ НА САЙТІ
🌸 Флакон 60 мл скло/ розпилювач
🌸 Виробник UAE
🌸 Гортайте будь ласка фото щоб детально ознайомитись з флаконом та коробкою
🌸 Luxe якість

Стать: унісекс Тип аромату: гурманські, фруктові, квіткові Початкова нота: Вишня, Лікер, Мигдаль Нота серця: Троянда, Самбак Кінцева нота: Боби тонка, Ветивер, Кедр, Перуанський бальзам, Сандал

Це аромат для дівчини чи жінки, яка знає собі ціну. Для чоловіків, які знають всі грані власної жіночності і вміють зводити з розуму одним тільки поглядом. Та навіть якщо ще не вмієте - аромат з легкістю Вас цьому навчить, можете навіть не сумніватися. З цим ароматом навіть строгий костюм брюки починає грати новими фарбами і дуже хочеться розстебнути парочку верхніх гудзиків на діловій сорочці.

Відразу після нанесення відчуваються яскраві нотки солодкої вишні і мигдалю. Цей стійкий, чуттєвий аромат розташовує до пристрасного побачення і відвертої розмови. Через деякий час ви відчуєте запах чудової червоної троянди. Він одразу перенесе співрозмовників в квітковий вечірній сад і допоможе уявити зоряне небо. Коли аромат трохи вивітриться, від вас буде пахнути кедром і сандалом. Тонкі деревні нотки будуть супроводжувати вас весь день. Володар дивного аромату має величезний успіх у представників протилежної статі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари