Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода salvatore ferragamo incanto shine (салваторе феррагамо інканто шайн) 55 мл

172 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

210 грн
Опис

Блиск, шик, розкіш надає жіночому образу туалетна вода Incanto Shine від Salvatore Ferragamo. Презентована італійським брендом у 2007 році, вона стала улюбленцем модних, вишуканих світських леді.  

Кожна фруктово-квіткова крапелька аромату Incanto Shine від Salvatore Ferragamo просякнута гламуром, модою й експресією. З таким запахом легко бути спокусливою, оригінальною та запальною. Інтенсивні й трохи владні парфуми вражають чоловіків у саме серце. Власницям туалетної води Incanto Shine від Salvatore Ferragamo варто звикнути до постійного зважування і компліментів, адже аромат здатний вигідно виділяти з натовпу.

Головний козир Incanto Shine від Salvatore Ferragamo — спокусливість, бездоганність і енергійність. Жінки, вибираючи незвичайні парфуми, використовують його як секретну зброю, яка завжди досягає мети. Безмежна впевненість і сила наявні в образі дівчини, коли вона наносить магічний аромат на шкіру. Чуттєві, бентежні парфуми Incanto Shine від Salvatore Ferragamo привносять у життя гармонію й райдужні фарби!
Основні
Виробник
Salvatore Ferragamo
Об`єм
55 мл
Країна виробник
Об'єднані Арабські Емірати
Класифікація
Мас маркет
Тип аромату
Фруктові, Квіткові
Вид парфумерної продукції
Парфумована вода
Кінцева нота
Амбра, Кедр
Нота серця
Персик, Фрезія
Початкова нота
Ананас, Маракуйя

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари