Всі категорії
Додати товар

Жіночий тестер premium carolina herrera good girl 60 мл

230 грн
Опис

Carolina Herrera Good Girl Eau De Parfum — квітковий аромат для жінок, що стали легендою. Він випущений у 2016 році, парфумер — Луїза Тернер. Аромат-провокація зухвало заявляє про себе вже назвою і формою флакона. Височена шпилька — швидше атрибут поганої дівчинки, а втім, як сказала секс-бомба Мей Вест: «коли я добра, я дуже-дуже добра, але коли я погана, я ще краща». Композиція вибудована на контрасті темного та світлого, ніжності та чуттєвості, невинності та спокуси.

Початковий акорд: витончений бергамот, сонячний лимон і тонізувальна чорна кава, посилена мигдалевою гіркуватістю. У квітковому серці чуттєва тубероза, яскравий флердоранж, впоживальний жасмин самбак, припудрений ірис і свіжа троянда. Розкішний чуттєвий шлейф утворений гурманськими нотами какао та праліне, кориці та ванілі, посиленими мигдально-ванільними переливами бобів тонка. Їх відтіняє вишукана деревина білого кедра, вершкові ноти сандалу та темні пачулі. Мускус та амбра додають композиції спокусливих граней і посилюють стійкість.

Асоціативний ряд: Чудова леді в довгому блискучому вечірньому платті йде, гордо піднявши голову. Кивками та усмішками вона відповідає на захоплені погляди та привітування оточення. Сьогодні ця леді — королева вечора, і вона про це знає.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 60мл
Продавець
anhelina9
Disays_cosmetic
Супер-продавець
Ужгород
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари