Всі категорії
Додати товар

Duty free! maison francis kurkdjian baccarat rouge 540 – парфумерний шедевр! 60мл.

150 грн -20% 120 грн
Опис

DUTY FREE! Maison Francis Kurkdjian Baccarat rouge 540 – парфумерний шедевр! T60мл.

Аромат-феномен, який б'є всі рекорди продажів - Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 - приголомшливий аромат, який підкорить серце найвибагливішого гурмана. П'янкий, неймовірний, чарівний, магічний, суперечливий. Шлейф – просто неймовірний!

Унісекс Тип аромату: східні, квіткові Об'єм: 60мл Класифікація: нішева Початкова нота: Горький мигдаль, Шафран Переклад: Білий кедр, Єгипетський жасмин Кінцева нота: Деревні ноти, Мускус, Сіра Амбра.
Спробувавши якось цей парфум, можна з упевненістю сказати: життя – це рух, а рух – це Givenchy pour Homme Blue Label. Аромат дозволить відчути себе комфортно в будь-якій ситуації, подарує впевненість у власних силах та трохи пом'якшить стриманий вигляд світського лева. Свіжість і шляхетність ось основні якості, що характеризують концепцію цього парфуму. Це свіжість без різкості та вульгарності, та свіжість, яку може дозволити собі справжній чоловік. Givenchy Blue Label (Живанші Блю Лейбел) втілює в собі енергію, стиль та елегантність сучасної людини. Від спокійної до захоплюючої пригоди в цьому коктейлі, що бадьорить, зі свіжих цитрусових, змішаних з яскравими спеціями, і деревним акордом робить ці парфуми ідеальним аксесуаром для людини, яка хоче все і відразу. Його деревно-пряний аромат зачаровує і п'янить, вселяючи думку про те, що все в твоїх руках - потрібно тільки дуже захотіти і повірити у власні сили. У початкових нотах парфуму панують аристократичний бергамот, трохи зарозумілий грейпфрут і соковитий мужній гедіон. Нотку чуттєвості привносять в аромат пекучий перець, пряний кардамон та екстракт давани. Завершує симфонію класична чоловіча композиція з ладану, кедра та ветівера. Таке поєднання інгредієнтів парфумерної води Givenchy Blue Label дозволило злити воєдино мужність та свіжість, витончену елегантність та силу. Незважаючи на свій аристократизм, він досить енергійний для того, щоб стати супутником сучасної молодої людини.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 60мл
Стать:
Унісекс
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Східні Цитрусові Пряні
Клас парфумерії:
Нішева

Схожі товари