Всі категорії
Додати товар

Chanel coco mademoiselle,100 мл

1099 грн
Опис

Chanel Coco Mademoiselle
100 мл
Стать: для жінок
Тип аромату: східні, квіткові
Класифікація: елітна
Початкова нота: Апельсин, Бергамот
Нота серця: Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Ветивер, Пачулі

Класичний, пудровий аромат із витонченим шлейфом пряних квітів: завжди пізнаваний і неповторний. Для романтичної, елегантної молодої жінки, небайдужій до шлейфових ароматів. Легкі, теплі ноти квіткового аромату красиво зливаються зі свіжістю цитрусовий і терпкої пряністю пачулів та ветиверу. Ці парфуми також оцінять витончені леді, для яких Chanel N5 занадто насичений і старомодний.

Парфуми чудово поєднуються з елегантними, жіночними вбраннями та красивими прикрасами. Яскравий пряний шлейф супроводжуватиме вас весь вечір, зігріваючи та пробуджуючи чуттєвість. Витончений флакончик Coco Mademoiselle неодмінно має доповнити колекцію вишуканих парфумів Chanel.
TESTER — Тестер — це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару для реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються для реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, чудовій від тієї, у якій випускаються флакони для продажу) і часто не комплектуються кришкою. Від цього й більш низька ціна тестерів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?