Всі категорії
Додати товар

Escentric molecules molecule 02,100 мл, тестер

1099 грн
Опис

Escentric Molecules Molecule 02
100 мл, тестер

Країна ТМ: Німеччина
Стать: унісекс
Тип аромату: східні, квіткові
Класифікація: елітна
Початкова нота: Амброксан
Нота серця: Амброксан
Кінцева нота: Амброксан

Початок звучання аромату досить гучний і мужній поступово стає на шкірі витонченим і ніжним. Шляхетні деревно-мускусні пахощі, доповнені яскравими квітковими акордами. Свіжі та таємничі, сексуальні й водночас стримані парфуми. Це — туалетна вода Molecule 02 — нове творіння від Escentric Molecules. Парфуми з категорії унісекс, в основі яких лежить секретний інгредієнт — молекула iso e super.

Першим в ароматному коридорі вас зустріне з'єднання пелюсток троянд із умиротвореним лотосом і жасмином. Потім чекайте теплого привітування від комбінації деревних запахів: дубового моху, кедра, сандалового дерева. І, нарешті, будьте готові відчути стійкий довгограйний посмак, представлений мускусним акордом.

TESTER — Тестер — це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару для реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що жодних відмінностей (якість аромату, стійкість тощо) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються для реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, чудовій від тієї, у якій випускаються флакони для продажу) і часто не комплектуються кришкою. Від цього й більш низька ціна тестерів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари