Всі категорії
Додати товар

Версія drakkar noir guy laroche для чоловіків charle black 100 мл

94 грн
Опис

Не старіючий і завжди актуальний, цей деревний аромат для елегантних чоловіків із гарним смаком, які цінують вишуканість і стабільність.
Знайомлячи нас із своїм стрімким і мужнім характером, парфуми відкриваються бадьорою нотою бергамота, приправленою ​​лимонною кислинкою та збудливою пряністю розмарину. У самому «серці» аромату їх змінюють чарівні зелені ноти таємничих пачулів, доповнені солодкувато-пряними хвилями базиліку і закріплені амброю. Терпкувато-деревне поєднання кедра й сандалового дерева, збагачене нотою шкіри, завершує парфумерну композицію, роблячи її глибокою та проникливою. Завдяки своєму незвичайному гармонійному звучанню цей аромат чудово підійде для сучасного енергійного чоловіка, який йде в ногу з часом і не змінює своїм принципам.

Група ароматів: свіжі деревні фруктові. Початкова нота: розмарин, лаванда, базилік, вербена лимонна, бергамот, м`ята. Нота серця: коріандр, гвоздика, кориця, ялівець. Кінцева нота: шкіра, сандалове дерево, амбра, пачулі, дубовий мох, ветивер, білий кедр

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Об'єм:
100 мл
Сімейство аромату:
Амброві Пряні
Продавець
lparfume
Dofamin
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?