Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода eclat mademoiselle 50мл 32871

589 грн
Опис

Відкрий для себе аромат витонченої, ніжної жіночності.
Квітковий, фруктово-зелений аромат
У серці аромату – ніжна квітка білого гібіскусу. Його делікатний і тонкий аромат зі свіжими водними нотками втілює справжню суть жіночності. Квітка гібіскусу також є природним джерелом вітаміну С і антиоксидантів

Опинися в серці Парижа разом із ніжним квітковим ароматом Eclat Mademoiselle, присвяченим Місту кохання! Жіночні і делікатні ноти білого гібіскусу – справжнє втілення прекрасної молодості і радості життя.

Парфумери - Еліз Бена та Амандін Клер-Марі.

При виборі інгредієнтів та створенні ароматів Элиз надихається знаковими місцями, подіями та емоціями. Вона співпрацювала з такими брендами, як Loewe, Amouage, Jil Sander, Tous та S.T. Dupont.

Пристрасть до парфумерії передалася Амандін від її матері, яка працювала на один із відомих парфумерних домів. Весь вільний час юна Амандін проводила в лабораторії в компанії компонентів для ароматів – це й зумовило її подальшу кар'єру. Її талант повною мірою розкрився у парфумерній школі, після закінчення якої вона встигла попрацювати з такими відомими брендами, як Chopard, Chloe, Lancome, Valentino, YSL, Kenzo та Trussardi.

Верхні ноти: солодке яблуко, груша, фрезія.
Ноти серця: білий гібіскус, пелюстки троянди.
Базові ноти: мускус, червоне дерево.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий

Схожі товари