Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода worth je reviens

920 грн -5% 880 грн
Опис

Прем’єра аромату: 1932
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: міддл ап
Тип аромату: альдегідні, квіткові
Початкова нота: Іланг - іланг, Альдегіди, Апельсиновий цвіт, Бергамот, Жасмин, Лимон
Нота серця: Іланг - іланг, Бузок, Гвоздика, Гіацинт, Корінь іриса, Нарцис, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ветівер, Дубовий мох, Ладан, Мускус, Сандал, Фіалка

Парфуми Je Reviens бренда Worth – це обіцянка повернутися за будь-яких обставин. Через десять років після створення розкішної композиції кожен чоловік дарував вишукані парфуми своїм обраницям, вирушаючи на другу світову війну, обіцяючи зовсім скоро повернутися з окопів живим і неушкодженим. Рене Лалік, творець аромату, втілив у вишуканих парфумах все, що може відчувати чоловік до своєї коханої – ніжність, теплоту, легку гіркоту розставання і справжнє щастя, коли вона перебуває поруч з ним, щоб володарка відчувала завжди його присутність навіть на відстані.
 
Ольфакторна піраміда туалетної води Worth Je Reviens
 
Початкова нота розкривається ніжним апельсиновим цвітом і бальзамними акордами іланг-іланга, оточеними цитрусовими бризками лимона, бергамота, солодкими нюансами жасмину і квітково-вершковим відтінком альдегідів.
 
Нота серця містить розкішний букет з пряної гвоздики, землистого кореня ірису, класичної троянди, весняного бузку, згірклих мотивів мигдалевого гіацинта і свіжих квіток нарциса.
 
Кінцева нота утворює легкий і одночасно складний шлейф, витканий з чуттєвого мускусу, домашньої фіалки, деревних акордів сандала, вологого дубового моху, смолисто-таємничої амбри, шоколадних бобів тонка і теплого ветиверу, оповитих тонким лимонно-хвойним флером ладану.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize