Всі категорії
Додати товар

Рідкісність знятість edt heathcote & ivory lavender fields 50 мл

865 грн
Опис

✅ Люксовий якісний британський бренд Heathcote & Ivory.
✅ Туалетна вода Lavender Fields (Лавандові поля).
✅ Уявіть собі легку прогулянку по полях з лавандою, що коливається. Відчуйте заспокійливі розслаблюючі ноти квітів лаванди, змішані з відтінками фіалки та щіпкою дикого хмелю, щоб заспокоїти розум.
Відкрийте для себе унікальний аромат лаванди, підкреслений заспокійливими нотами сандалового дерева і янтарними нотами, що зігрівають, і випробувайте мрійливий втечу по лавандових полях.
✅ edt 50 мл із рідною коробкою. Майже повний флакон. Кришечка втрачена (не тестер).
✅ Батч-код на флаконі та на коробці (на фото).
✅ Аромат та флакон ідеально збережено.
✅ Величезна рідкість. Немає в наявності ні на офіційному сайті Heathcote & Ivory, ні на ебей, ні на Амазон, ні на інших парфумерних платформах.
✅ Куплений у Великій Британії.
👉 З особистої величезної колекції. Додаю парфумерію на сайт поступово.
👉 вся парфумерія рідкісна і в одному екземплярі.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини (дивіться мої відгуки, всі вони як про продавця). Жодним «брокардам» та іншим інтернет магазинам не довіряю від слова зовсім.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами за дуже приємними та демократичними цінами.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)
⛔️ Обмін не цікавий.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл