Всі категорії
Додати товар

Жіноча туалетна вода cacharel amor amor 100 мл

700 грн
Опис

Жіноча туалетна вода Cacharel Amor Amor
100 мл

Cacharel Amor Amor ― яскравий, пронизливий, смачний, майже викликає запах весни, маленька порція всепоглинаючого бажання і спокуси. Відкрийте флакон цих духів, і випустіть на волю хвилю яскравих почуттів і щирих відчуттів! Будьте готові зійти з розуму від почуттів, що нахлинули. Пристрасний і азартний квітково-фруктовий аромат, як втілення самого першого ніжного поцілунку, невмілого спокуси і цього спокуси.

Зважитеся випробувати дію цього дивного коктейлю з соковитого мандарина, ванілі і жасмину! Яскраво підкреслена нотка дикої троянди, символ пекучої пристрасті і поглинаючою любові. Темпераментний, пристрасний, одурманюючий, цей ароматний шедевр приверне увагу найпалкіших спокусників. Amor Amor подарує власниці відчуття нескінченного щастя і блаженства, а залишений шлейф, ще довго буде дивувати, хвилювати і захоплювати перехожих.

Дайте своїм почуттям разом з Amor Amor. Станьте справжньою богинею в домашній обстановці і для колег на роботі, нехай цей незвичайний аромат превознесет ваш темперамент і пристрасть до хмар.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари