Всі категорії
Додати товар

Midsummer man oriflame. чоловіча туалетна вода мідераммер оріфлейт 75 мл. раритет....

3800 грн
Опис

Midsummer Man Oriflame 75 ml.
Чоловіча туалетна вода Мідсаммер Орифлейм 75 мл. Оригінал. Раритет. Вінтаж. Рідина. Зняті з виробництва. Стародел. 4000 грн.
Коробка троих затерта 3700 грн.
Midsummer Man Oriflame — це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів деревні ароматичні водні.
Midsummer Man був створений 2000 року
Парфюмер: Amandine Clerc-Marie.
Характеристика аромату: морський, деревний, з відтінками зелені.
Верхні ноти: Морські ноти, Лимон, Мандарин, Груша й Апельсин;
Ноти серця: Абсинт, Кардамон, Коріандр, Лаванда, Гвоздика й Амбра;
Ноти основи: Кедр, Cashmeran, Сандал, Пачулі та Боби Тонка.
У композиції аромату виводиться барвиста палітра мальовничої літньої природи — прохолодна свіжість моря, вологість лісу, тепле подиху лугових трав. Незвичайна сила аромату самої середини літа, де цитрусові іскристі ноти в бентежному поєднанні з розчиненими в повітрі ароматними спеціями та злегка гіркуватими нотами мускусу та теплої амбри, надають його власникові ще більше впевненості у своїй мужності та чарівності.
Oriflame Midsummer Man входить до родини фужерних ароматів. Звучання парфумерної композиції починається соковитою грушею й апельсином, що переливаються з морськими нотами. Гвоздика, насіння коріандру та неперевершена амбра відкриваються в «серці» аромату, роблячи ненав'язливий акцент на мужності, а боби тонка, кашмеран і кедр залишають на шкірі володаря парфумів стійкий свіжий шлейф.
Стильний чоловічий аромат із серцем, наповненим чуттєвими таємницями спекотного літа, де деревні ноти з присмаком екзотичних спецій сплітаються у шлейф із мускусу, амбри та цитруса.
30 мл - 1000 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 75мл