Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода nike gold edition man edt (іспанія)

600 грн
Опис

Спеціальна лімітована серія Nike Gold Edition Man Eau de Toilette була підготовлена для чоловіків, які люблять теплі і глибокі аромати.
Елегантний аромат ідеально вписується в костюм та ділову зустріч, а також в більш повсякденний стиль. Далекі країни завжди були інтригуючою загадкою. Ви можете розбити завісу таємниці і відкрити для себе красу Близького Сходу. Подолай свої слабкості з допомогою енергії, яка прихована в перших краплях цього аромату. Соковиті апельсини, лимони і неролі випускають освіжаючий хмара, яке огортає вашу шкіру, насичуючи вас життєвою силою. Хрустке яблуко підсилює ефект і веде до пурпурової лаванди і трав'яного сяйва розмарину, кардамону, мускатного горіха. Секрет досконалості, однак, полягає в димних акордах пачулі і ветівера, переплетених з екзотичної ваніллю.
Отримаєте перевагу перед іншими.-побалуйте себе золотий аурою туалетної води Nike Gold Edition Man і відчуйте силу, що оточує вас.
Багата східна композиція відкриє вам шлях до щастя, який вам важливіше всього. Вирушайте у подорож, мужньо роблячи кожен крок.
Початкова нота: Апельсин, Лимон, Неролі, Яблуко
Нота серця: Кардамон, Лаванда, Мускатний горіх, Розмарин
Кінцева нота: Ваніль, Ветивер, Пачулі
100мл
Нова
Купувалася в Іспанії

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
tinna
tinna
Супер-продавець
Харків
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари