Всі категорії
Додати товар

Nino cerruti 1881 7 мл мініатюра

240 грн -17% 200 грн
Опис

Історія
1990 року парфумер Martin Gras поставив перед собою складне завдання — створити іконічний парфум, який би вражав гармонійним звучанням жителів усіх епох і материків. Він працював над композицією, яка не мала б часових обмежень і завжди залишалась актуальною. Так, з’явилася на світ Cerruti 1881 Pour Homme. Класичний аромат доповнений прозорим флаконом зі скла, на якому, наче краплями води, виведено «1881».
Піраміда композиції
Туалетна вода поєднує ароматичну, фужерну та деревинну гамму відтінків.
З перших нот аромат дивує багатством нот, серед яких вчувається бергамот, лаванда, ялівець, кипарис, гальбанум, елемі та пряна гвоздика.
Фаза серця тішить солодкуватим поєднанням троянди, іланг-ілангу, ветиверу та конвалії, що перетікає у свіжу зелень чорної смородини.
Шлейф розтікається спокусливим перцем, мускусом і пачулями, які заспокоюються під час дотику із сандалом, кедром, сосною та дубовим мохом.
Cerruti 1881 Pour Homme — це історія про вічність. Про воду, що тамувала спрагу наших предків і дасть життя нащадкам. Про сонце, що гріє теплом усі покоління та народи. Про шляхетні вчинки й елегантність, що викликають повагу усюди та в кожного.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 7мл
Сімейство аромату:
Деревні Пряні Фужерні
Особливості:
Прозорий
Продавець
turok87
turok87
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була