Всі категорії
Додати товар

Парфуми dolce & gabbana 3 l ' imperatrice

650 грн -24% 500 грн
Опис

Тип аромату:Квітково-фруктові
Початкова нота:Ківі
Нота серця:Білий цикламен
Кінцева нота:Білий мускус

Туалетна вода для жінок Dolce & Gabbana 3 L ' imperatrice (Дольче і Габбана №3 Імператриця) - запаморочливий і загадковий, сліпучий і пустотливий аромат.

Аромат №3 L Impеratrice від Dоlce & Gabbana (№3 Імператриця Дольче і Габбана) – це вдале поєднання тропічних фруктів і рожевих квітів, в яку вплетені легкі мускусні нотки, що надає цьому аромату царське велич і розкіш.

У жіночій туалетній воді D&G 3 L ' imperatrice (Д і Р №3 Імператриця) парфумери D&G яскраво визначили його основний напрямок – це екзотика, пристрасть і спокуса. Цей аромат є яскравим представником колекції Anthоlogy, в якій кожен парфум символізує певну містичну карту Таро. Для №3 L Impеratrice чином для натхнення послужила карта Імператриця – владна, прекрасна і велична. Вона вважається символом пристрасті, спокус, гріхів і необмеженої влади. Карта Імператриця випадає тільки творчим натурам, що володіє величезним потенціалом, які звикли добиватися поставлених цілей, щоб підняти себе над натовпом і бути центром загальної уваги і поваги. Такі люди обов'язково зможуть реалізувати себе у житті, а аромат №3 L Impеratrice стане головним помічником у цьому.

Нову колекцію Anthоlogy від D&G вперше була представлена на фотосесії, в якій взяли участь відомі топ-моделі під керівництвом талановитого фотографа М. Тестіно. Аромат №3 L Impеratrice представляла Н. Кемпбелл, яка воістину є Імператрицею топ-моделей світу. Велично і гордо сидячи на троні моди в своїй зоряній короні, вона настільки прекрасна і неприступна, що індустрія світової моди знаходиться біля його ніг, наче вірнопіддані Її Величності. Фруктова композиція з ноток ківі і кавуна грамотно розбавлена пахощами рожевого цикламена, що надає №3 L Impеratrice чудовий і тонкий аромат.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
vila.perfumes
vila.perfumes
Супер-продавець
Тячів
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари