Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода cerruti 1881 pour femme 50 ml

570 грн
Опис

Cerruti 1881 туалетна  вода

Cerruti 1881 ніжний і насичений запах створений для жінок, які хочуть щоб оточуючі захоплювалися ними. Ви хочете відчути себе неповторною? Хочете відрізняться від сірого натовпу? Тоді цей аромат створений саме для вас. Легке і екзотичне поєднання парфумерії огорне вас найпрекраснішими почуттями, тоді ви зрозумієте що ні яких інших ароматів для вас більше не існує.

Повітряний, ніжний, невловимий жіночий аромат Cerruti 1881 pour Femme ― «візитна картка» будинку Ніно Черруті у світі елітної парфумерії. Створена в 1995 році відомою жінкою-парфумером Клер Кейн туалетна вода Cerruti 1881 pour Femme ― втілення найчудовіших жіночих якостей, серед яких ― делікатність і ніжність, чуйність і вишуканість, і, звичайно, сексуальність.

За основу чарівної і витонченої композиції Cerruti 1881 pour Femme взято ефірну олію льону. Льон традиційно використовується сім'єю Cerruti при виробництві своїх тканин на натуральній основі. Аромат, ідеально підкреслює шарм своєї власниці.

Аромат розкривається на шкірі, він не важкий, обволікаючий і ніжний і при цьому дуже стійкий. Так пахне весна, ніжний сексуальний і дуже ніжний запах. Елегантний, тонкий і заспокійливий парфум. Один з елітних і популярних парфумів серед жінок всього світу. Підходить всім представницям жіночої статі.

Початкова нота :фіалка, альдегіди, бергамот, персик
Нота "серця" :жасмин, конвалія, нарцис, троянда
Кінцева нота :амбра, боби тонка, ветівера, мускус, сандал

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була