Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода antonio banderas her golden secret

550 грн
Опис

Майже повний флакон, використовувалися 3-4 рази
Причина продажу -подарунок, не совсім мій аромат
Ціна у брокард 735 гривень

Туалетна вода Antonio Banderas Her Golden Secret — це ексклюзивний і воістину розкішний аромат, орієнтований на жінок, які впевнені у своїй індивідуальності й неповторності. Композиція передає настрій спокою і природної чуттєвості, притаманний істинним леді із бездоганними манерами.
Вони привертають увагу оточення, а чоловіки невпинно обертаються їм услід. Флакон прикрашений зображенням золотого ключика, який символізує загадку жіночої душі.
Композиція туалетної води містить:
Верхні ноти, створені яскравими акордами сонячного мандарина та зрілого персика, який потопає у свіжості зеленого яблука та медового бергамота.
Ноти серця, що звучать ніжним виром пелюсток гарденії і свіжого апельсинового цвіту, підкресленого пряністю та спокусливою терпкістю ягід чорної смородини.
Базові ноти, утворені поєднанням східних пачулів і бобів тонка, оповитих серпанком таємничого мускусу та солодкої ванілі.
Аромат Antonio Banderas Her Golden Secret підкреслює солідний статус своєї власниці, акцентуючи увагу на привабливості та елегантності образу. Композиція підходить динамічним леді у віці від 26 до 40 років. Творець ексклюзивної туалетної води — креативний парфумер Sonia Constant.

Країна походження:Іспанія
Клас:масмаркет
Стать:для жінок
Група ароматів:шипровий

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Сімейство аромату:
Східні Ванільні

Схожі товари