Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Versace versense

1717 грн
Опис

Неповторні враження для всіх ваших чуттів. Туалетна вода для жінок Versace Versense — наче букет квітів, складений із унікальних ароматів Середземного моря. Своєю автентичністю, свіжістю та енергією вона уособлює жінку, яка є ідеальною представницею бренда Versace.

сучасний та свіжий і водночас п'янкий та квітково-деревний аромат
на створення аромату надихнуло Середземне море
представлено на ринку в 2009 році
Склад аромату
Ароматична композиція відкривається фруктовими нотами типових середземноморських плодів. Поєднання зеленого мандарина та свіжого бергамота доповнює екзотична, делікатно-солодка опунція. У серці аромату домінують п’янкі квіткові есенції жасмину та панкрацію морського, елегантності яким додає гірко-пряний кардамон. Виразно деревні завершальні ноти звучать акордами сандалового дерева, кедра та нетрадиційного оливкового дерева з дотиком м’якого, чуттєвого мускусу.

Історія аромату
Туалетна Versace Versense є образом пробудження середземноморської природи. Її ароматичні ноти викликають відчуття свободи, руху та балансу між внутрішньою енергією і зовнішнім світом. Цей аромат — наче прогулянка квітучим садом, де свіжість і прилив почуттів поєднуються з упевненістю в собі та життєвою силою.

Склад
початкова нота
бергамот, мандарин, опунція
нота серця
жасмин, кардамон, панкрацій морський
кінцева нота
кедр, оливкове дерево, мускус, сандалове дерево
Тип аромату
Квіткові, Древесний

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Продавець
dutyf...
DutyFree
Супер-продавець
Львів
90% виконаних замовлень
Був