Всі категорії
Додати товар

Парфумований набір nina ricci

1800 грн -12% 1600 грн
Опис

Склад набору: туалетна вода 30 ml + мініатюра туалетної води + лосьйон для тіла 100 ml

Знакова туалетна вода є одним із найвидатніших творінь відомого бренда Nina Ricci, які принесли йому успіх і славу. Вона, мабуть, назавжди залишиться іконою поза часом і модою, великою легендою, втіленням маленького чарівництва та символом епохи.

LAir du Temps - це любов, яка не підвладна впливам часу і подій, зворушливий символ чистоти і невинності стосунків двох люблячих людей. Він покликаний підкреслювати унікальність своєї власниці, її вишуканість та чуттєвий шарм, жіночність і ніжність, щастя, яке жінка відчуває, знаючи, що кохана.

Аромат з тонким запахом романтики та ніжності поміщений в гарний флакон, виконаний в округлій формі амфори із різьбленням, увінчаний ковпачком білими голубами - символами любові та миру. Над ним працював геній дизайнерських флаконів Марк Лалік на замовленням друга Роберта Річчі.

Лосьйон для тіла, що має ніжну консистенцію і приємний запах, швидко вбирається. Натуральні рослинні екстракти дбайливо й турботливо доглядають за шкірою, покращуючи захисні функції, відновлюючи водний баланс.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
dima_33
Bagsandmore
Супер-продавець
Вінниця
91% виконаних замовлень
Був