Всі категорії
Додати товар

Tiziana terenzi andromeda 100 ml

1325 грн
Опис

Tiziana Terenzi Andromeda 100 ml
 – східно-квітковий аромат «унісекс» з центральною темою білих квітів, з деревними та ванільно-солодкими акордами та м'якими фруктовими нотами. Парфум створений у 2015 році майстром Paolo Terenzi та присвячений далекому сузір'ю Андромеди, увійшовши до колекції «Місяць» - лінійки парфумів від Terenzi, що символізує далекі зоряні світи.

 

Золота кришка флакона кольору «білий металік» у формі циліндра прикрашена символом зодіакального кола. Упакований таким чином аромат виглядає дуже стильно і викликає бажання купити Andromeda від Tiziana Terenzi у будь-кого, хто налаштований помріяти або прагне пізнання таємниць всесвіту.

 

Парфум відрізняється силою і глибиною, він звучить довго, яскраво і мерехтливо, наче зіркове італійське небо ясної ночі. У ньому вся краса білого жасмину та іланг-ілангу, яка переплелася з ароматом свіжоскошених трав та соковитою терпкістю бергамота (зовсім як у підніжжя італійської гори Сибілліні, що надихнула парфумера на появу цієї композиції). У його серці – м'яка насолода персика та незрівнянний білий букет із грушевого кольору, геліотропу, лілій та троянд із Дамаска з красивим акцентом аромату листя фіалки. А дерево-солодка база з нот ебенового та кашмірського дерева, а також квартету кокосу, цукру, бобів тонка і ванілі, з ніжно-смолистим нюансом амбри – просто незрівнянна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари