Всі категорії
Додати товар

Kenzo aqua туалетна вода

1500 грн

розпродаж до 11 Травень

1050 грн
Опис

Стать:для жінок
Група ароматів:шипровий.

Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette - дзвінка квіткова туалетна вода для жінок, що накриває з головою акватичною свіжістю. Рятівна прохолода влітку, іскристий сплеск взимку - must have для шанувальників водної стихії!

Розкриття аромату змушує прислухатися та вловлювати нюанси композиції. Ось стиглий мандарин скидає шкірку та зрошує свіжою цитрусовою солодкістю соку. Потім - яскравий спалах чорної смородини, що привертає увагу витонченою терпкістю, зачаровуючи своїми трав'янисто-деревними відтінками з легким м'ятним обертоном. Листя малини пронизують парфумерну симфонію зеленою свіжістю з ледь помітною ягідною солодкістю та кислинкою. А чуттєві пелюстки магнолії хвилюють елегантними квітковими нюансами. Витончений букет запашних відтінків, від яких неможливо відірватися.

Туалетна вода в своєму звучанні досить делікатна, але при цьому надзвичайно принадна та незабутня. Її шарм - в простоті та блискучому сяйві, в неприборканій водній стихії, здатній змінювати все на своєму шляху. А флакон ще більше підкреслює багатогранність та оманливий спокій вмісту. Вгамуйте спрагу, пориньте в блискучі бризки жіночої композиції Aqua Kenzo Pour Femme!

Перед замовленням, уточнюйте наявність. Продаю лише оригінальні
❗❗❗ ТЕСТЕРИ ❗❗❗

❤️Тільки оригінальна продукція;
❤️відправка новою поштою по безпечній оплаті;
❤️обмін і повернення не передбачено;
❤️ додаткові фото товару по запиту .

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
sssss777
Perfumer
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари