Всі категорії
Додати товар

Nina ricci nina fleur 50 мл

1600 грн
Опис

Nina Ricci Nina Fleur 50 мл

Куплений в Duty free в Туреччині в листопаді
2023 року

Продаю, бо не підійшов аромат. Зроблено 2 пшика

Ціна: 1600 грн.

Ціна на мейкапі зараз 2071 грн.

Аромат як вираження радості та сяйливої жіночності.

Наповнена позитивом і натхнена сміливою та життєрадісною модою Nina Ricci. Це ​​жіноча туалетна вода Nina Ricci Nina Fleur. Її соковита, радісна ароматна композиція поєднує квіткові та фруктові ноти, а її інгредієнти отримані екологічно відповідальним шляхом. 

фруктово-квітковий аромат

автором аромату є Олів'є Кресп

веганський продукт, містить 92 % компонентів природного походження

Склад аромату
На початку композиції відчуваються тони соковитого яблука Гренні Сміт з ноткою свіжого лимона, який надає композиції сяйва. Невдовзі на перший план виходить аромат цвіту апельсинового дерева та неролі. Останніми розкриваються тони мускусу та кедра із заспокійливим ефектом.

Історія аромату
Завдяки квітковому візерунку на культовому флаконі жіночий аромат Nina Ricci Fleur виглядає як модний аксесуар. Проте не лише флакон, але і його вміст натхнений модними колекціями Nina Ricci. Сам аромат такий же життєрадісний і сміливий, як і одяг цього бренду.

Цвіт апельсинового дерева, що входить до складу EDT Nina Fleur, був отриманий з екологічно чистих джерел. Ароматичну композицію також доповнюють італійські лимони, чия форма чи зовнішній вигляд не підходять для харчової промисловості.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
ptenchik1234
Koreanbeauty
Супер-продавець
Ужгород
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари