Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода для жінок dsquared2 wood red pour femme 100 мл тестер

1950 грн -11% 1750 грн
Опис

Dsquared2 Red Wood Pour Femme — стильний жіночий аромат, що має головні якості величного дерева. Він неймовірно сильний духом, міцний, чітко злагоджений, а його складна будова та віртуозні комбінації нот роблять картину унікальною і не схожою на інші парфумерні творіння модного дому Dsquared.

Витончений квітково-фруктовий мікс продовжує запущену парфумерами деревну тему, яка є в колекції марки ще з 2008 року. Аромат став "жіночою половиною" неповторного парфумерного дуету для відважних, харизматичних і впевнених у собі особистостей. Вони відкриті для нових вражень і живуть під впливом власних почуттів, не орієнтуючись на думку оточення. Творці аромату пропагують аксіому про те, що запах стає відбиттям особистого чуттєвого досвіду кожного з нас, а отже, цей непорушний і дорогоцінний храм потрібно берегти й наповнювати лише позитивними емоціями. Він робить людину індивідуальною та надихає унікальною неповторністю, завдяки якій ми й знаходимо свої "другі половинки".

Тому композиція Dsquared2 Red Wood Pour Femme вийшла неймовірно інтимною та глибоко особистісною, попри, здавалося б, прості та зрозумілі комбінації ароматичних акордів. Фруктово-квіткова мелодія починається з делікатної пряності рожевого перцю й терпких ягід журавлини. Серце картинки, що іскриться тропічними хвилями лічі, відбивається в пелюстках чарівної магнолії й оксамитової троянди. Теплий бурштиновий шлейф витканий з ностальгічних мотивів білого кедра та мускусних вкраплень.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари