Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода blooming grapefruit від angel schlesser

600 грн -9% 550 грн
Опис

Туалетна вода Blooming Grapefruit від бренду Angel Schlesser із серії les eaux d'un instant. Тестер з кришечкою, без оригінального пакування.

Купувала наосліп і промахнулася. Орієнтувалася на піраміду, в якій лише три складники: грейпфрут, ревінь і деревні ноти, тому було неважко уявити собі аромат) Чекала зухвалу гіркоту грейпфрута і різку кислинку ревеню. У результаті аромат звучить для мене зовсім по-іншому, хоч не менш цікаво.

Злегка відчуваю тут дуже ніжний "культурний" грейпфрут. Але він не надто активний, наче не головний герой цієї історії і не вибивається з композиції. Ревінь вчувається хіба що разом із пухкою випічкою, в яку його додали разом із дрібкою цукрової пудри. Якби я не знала піраміди, то описала б аромат як трохи підсолоджений (але не приторний) свіжий чай із рожевими квітами. Чи то трояндовість тут є, чи здалеку півонії красуються, важко розібрати. Для мене настрій цього аромату — неспішне чаювання в літньому саду у приємному колі друзів. Додала картинку для натхнення)

Так аромат відчуваю я. У вас із ним може скластися інша історія. Якщо ви знайомі з ароматом, діліться своїми враженнями)

Флакон 100 мл без трьох розпилень.
Повернення немає. Пишіть із будь-якими питаннями.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
mamaliga.inna
mamaliga.inna
Київ
Була

Схожі товари