Всі категорії
Додати товар

Парфуми moscchino uomo для чоловіків

799 грн
Опис

продаю бо не користуємось.
Його характер в міру строгий і трохи романтичний. Невід'ємні атрибути його образу - це накрохмалені сорочки, строгі костюми, дорогі годинники, стильні краватки і розкішний аромат туалетної води Uomo від Moschino. Чудові деревно-квіткові пахощі якнайкраще довершують образ шляхетного і цілеспрямованого джентльмена.
Вишукана парфумерна композиція під назвою Uomo розбурхує вашу уяву теплотою і багатством червоного дерева, доповненого пікантністю коріандру, що розташовується в її «серці». Вас сп'янить напівпрозора димка шавлії, прикрашена кокетливими іскорками кориці і ніжними пелюстками цикламена. Багатогранний шлейф, залишений парфумами Uomo, вище усіляких похвал. Він зітканий з міцних ниток мускусу, елегантної сірої амбри і кедрового дерева.
TESTER (тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість аромату, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Від цього і нижча вартість тестерів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 125мл
Продавець
tetiana277
tetiana277
Супер-продавець
Ковель
84% виконаних замовлень
Була