Всі категорії
Додати товар

Cerisier en fleurs, cherry bloom, un matin au jardin, yves rocher, edt, раритет

2100 грн
Опис

Cerisier en Fleurs (Вишня в Квітку) — аромат від Yves Rocher. З парфумерної лінійки Un Matin au Jardin (Ранок у Саду).

Знят із виробництва і є рідкістю!

Туалетна вода, об'єм флакона 100 мл, у коробці. Практично нова, без декількох проб.

З особистої колекції, була куплена в офіційному магазині Yves Rocher, дбайливо зберігається в темній шафі, ідеальна збереження аромату. Коробочка в чудовому стані.

Батч-код Р502 (з перших випусків, 2015 рік)

Верхні ноти: зелені ноти, зелений мандарин

Середні ноти: квітка вишні, мигдаль

Базові ноти: мускус, пачулі.

Квіткова колекція Un Matin au Jardin (Ранок у Саду) була запущена будинком Yves Rocher 2012 року, містить такі аромати, як Agrumes en Fleurs, Rose Fraiche, Lilas Mauve, Muguet en Fleurs, The Vert, Feuilles de Verveine.

2014 року будинок Yves Rocher додає до своєї найсвятковішої колекції Cerisier en Fleurs — аромат натхненний квітучою вишнею.

Композиція натхненна святом квітучої сакури в Японії, де ці біло-рожеві квіти є головними символами приходу весни. Цей чарівний момент парфумер Francis Kurkdjian і спробував зобразити в тонкому та витонченому Cerisier en Fleurs.

"Я хотів передати те почуття гармонії, яке відчуваєш, гуляючи під квітучими вишнями. Зелені трав'янисті відтінки та нотки італійського зеленого мандарина покликані підкреслити повітряне та прозоре серце з квітів вишні, доповнене нюансами мигдалю та базою з індонезійських пачулів і м'якого мускусу", — говорив Francis Kurkdjian.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
lokes-vika
lokes-vika
Супер-продавець
Івано-Франківськ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари